Interactieve video presentatie

Omdat ik deze zomer niet naar de kunstmarkten kan en jullie mij daar ook niet kunnen bezoeken dacht ik, laat ik een video maken waarin je interactief naar mijn leren tassen kan kijken. Door op de plusjes bij de tassen in de interactieve video te klikken ga je naar een ander deel van de video en vertel ik je meer over die specifieke tas. Ook kun je (zo nu en dan) rechtsonder in de video op een link klikken en ga je naar de webshop pagina van de betreffende tas.

Veel plezier bij het kijken naar deze interactieve kunstmarkt video over mijn leren tassen!


Hartelijke groeten,
Krista van Dijk
Krista’s tassen
Klik hier om naar de tassen webshop te gaan


Hieronder volgt een transcript van de video:

Hoi, wat leuk dat je kijkt naar mijn eerste interactieve kunstmarkt video over mijn leren tassen. Voor degene die mij nog niet kent, ik ben Krista van Dijk en ik ontwerp deze leren tassen. Omdat ik door het corona virus deze zomer met mijn tassen niet bij jullie op de kunstmarkten kan komen en jullie daar niet bij mij dacht ik, ik ga een interactieve video maken zodat we toch nog een beetje contact met elkaar hebben en waar je, zij het op een andere manier, ook op je gemak de tassen kan bekijken zonder het risico te lopen om ziek te worden.

Even een korte uitleg. Gedurende het filmpje verschijnen er knoppen in beeld bij de tassen waarop je kan klikken. Als je op een plusje bij een tas klikt kom je bij een video uit waar ik je meer over de leren tas uitleg. Als je op het pijltje linksboven klikt dan ga je weer terug naar de algemene video van de tassen. Rechtsboven in beeld verschijnt zo nu en dan mijn logo - als je hierop klikt kom je in mijn tassen webshop terecht. Rechtsonder verschijnt de tas waarover ik het in het filmpje heb. Als je op die tas klikt ga je naar de webshop en kom je bij de tas uit waar ik het dan over heb. Hier kun je nog wat foto’s van de tas bekijken en meer informatie vinden. En waar je eventueel ook de tas kan bestellen.

Mocht je van uit de webshop site weer terug willen naar het filmpje dan moet je bovenaan het tabblad sluiten of naar het vorige tabblad gaan waarin de interactieve video zich afspeelt.

Je krijgt nu even de plusjes bij de leren tassen te zien waar je allemaal naartoe kan klikken. Hier kun je nu al op klikken en dan vertel ik je gelijk wat meer over de aangeklikte tas. En mocht je weer terug willen naar de algemene interactieve video dan kun je linksboven op het pijltje terug klikken. En als je nergens op klikt dan is dat ook helemaal goed dan krijg je een korte uitleg over de tassen. Nou dan wens ik je veel plezier bij het kijken!

Zo dit was een hele uitleg, dan begint nu echt de video over mijn leren tassen

Hi wat leuk dat je er bent. Vandaag ga ik je in deze interactieve video iets meer vertellen over mijn leren tassen. Ik vertel je eerst wat algemene informatie zodat je even een globale indruk krijgt. Zo zijn mijn tassen allemaal gemaakt van een soepel rundnappa leer, een fijne en zachte leersoort met het grote voordeel dat het licht is in gewicht, dus geen zware tassen zijn.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de tas niet alleen mooi moet zijn aan de buitenkant maar dat de tas ook praktisch moet zijn aan de binnenkant. Zo zijn mijn tassen gevoerd met een licht gekleurde voering, hierdoor kun je makkelijker je spullen terug kan vinden. Daarnaast hebben mijn tassen een praktische indeling zoals bijvoorbeeld een mobiel vakje aan het begin van de rits. En ook wel fijn, veel van mijn tassen sluiten met een rits en dat is wel zo veilig.

Nu we de algemene uitleg hebben gehad begin ik gelijk maar met mijn meest bekende serie en dat is de Helsinki serie. Ik vertel je nu kort iets over de Helsinki square tas. Naast het mooie formaat is het leuke van deze tas dat je de tas aan twee kleurkanten kan dragen. En mocht je deze kleur niet aanspreken, deze handige tas is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kun je de schouderband verstellen. Wil je meer over deze tas weten, klik dan op het plusje.

Nou dan komen we hier bij de Russia XL tas, een mooie grote tas die je ook als zakentas kan gebruiken. Het leuke van deze tas is dat je de korte schouderbanden kan vervangen door één lange schouderband aan de tas. Mocht je willen weten hoe dat werkt en hoe de binnenkant van deze tas er uit ziet? Klik dan op het plusje.

En dan hebben we hier de France medium. Een mooi klassiek leren tasje waarbij je het rode flapje kan verwisselen door een andere kleur. Zo past de tas bij iedere outfit. Wil je weten welke kleuren er standaard meegeleverd worden bij de tas en wat voor vakken deze tas heeft, klik dan op het plusje.

En dit is de Finland 2, een praktische leren A4 tas waarin een A4 mapje of een 13” laptop past. Het leuke van deze tas is, is dat de tas kleiner lijkt dan dat hij in werkelijkheid is. Dit komt doordat de blauwe lijn het vlak onderbreekt en op die manier mooi doorloopt in de tas. Mocht je meer willen weten over deze tas of hoe deze tas er van binnen uit ziet, klik dan op het plusje.

En als laatste in deze video heb ik hier de Lahti tas liggend. Het leuke van deze tas is dat de ronde lijnen mooi doorlopen in de schouderband en weer terug naar de tas. Zo vormen tas en schouderbanden één geheel. Benieuwd naar welke kleur voering deze tas heeft of wil je meer uitleg? Klik dan op het plusje.

Voor zover mijn eerste interactieve video. Ik hoop dat je het leuk vond om te kijken. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over een bepaalde tas of een tas die niet besproken is. Je kan me bereiken op 06-14301344 of je kan me een e-mail sturen via deze link.

Rechtsonder in het scherm zie je, als het goed is, nu mijn gegevens. Als je op mijn e-mail adres klikt kun je gelijk een e-mail sturen. Rechtsboven staat mijn logo, als je daar op klikt ga je naar de tassen webshop. En helemaal linksboven staat een pijltje terug en daarmee ga je weer terug naar het begin van de interactieve video.

Voor nu wil ik je heel erg bedanken voor het kijken en hoop ik je ook nog eens offline tijdens bijvoorbeeld een kunstmarkt te mogen ontmoeten. Ik laat de tassen nog even voor je staan zo kun je de tassen nog even rustig bekijken.

Ook komen er weer plusjes bij de tassen te staan zodat je, mocht je dat nog willen je op een tas kan klikken.

En mocht je deze interactieve video aan het begin van de zomer kijken dan wens ik je een hele fijne zomer toe, hopelijk ook met dit fantastische weer. Fijne dag nog! Doeg!


Helsinki square

Wat leuk dat je op de Helsinki square tas hebt geklikt. Deze fijne leren tas heeft een ideaal formaat voor alledaags gebruik. Het leuke van dit ontwerp is dat je de tas aan twee kleurkanten kan dragen, bij deze schoudertas is het de turquoise of donkergrijze kant.

Maar mochten deze kleuren je niet aanspreken, de schoudertas is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Als je rechtsonder op de tas klikt dan ga je naar de site en kun je zien welke kleurcombinaties er nog meer zijn.

Wat zo leuk is aan deze schoudertas is dat de zijnaad niet alleen een praktisch maar ook een beeldend element in de tas is geworden. Dat komt omdat ik de zijnaad naar voren heb gehaald en door daar een extra kleur aan toe te voegen doet de schouderband ook mee met de vormgeving van de tas. Zoals je ziet loopt deze lijn heel mooi door vanuit de tas in de schouderband weer in de tas.

En wat ook fijn is van deze leren tas is dat de tas gevoerd is met een lichtgekleurde voering. Hierdoor kun je gemakkelijk weer je spullen terug vinden in de tas. Ook de praktische indeling helpt je hier natuurlijk een handje bij. Zo zit er in deze tas aan het begin van de rits een apart vakje voor je mobiel - zo kun je, als je telefoon gaat, deze snel en gemakkelijk vinden in je tas. Daarnaast heeft de tas nog twee ondiepe vakken waar je je sleutels of buskaartje in kan bewaren. En er zitten nog twee ritsvakken in de tas, eentje om bijvoorbeeld je portemonnee veilig in op te bergen.

En zoals je waarschijnlijk al hebt gezien sluit de tas met een rits zodat je spullen ook veilig zijn.

Bedankt voor het kijken naar het filmpje van de Helsinki square tas, je kan nu, als je wilt rechtsonder doorklikken naar de website. Als je dat doet en je wilt weer terug naar dit filmpje dan moet je boven in je adresbalk op het vorige tabblad klikken. Je kan ook linksboven op het pijltje terug klikken om terug te gaan naar de algemene interactieve kunstmarkt video.


Russia XL

Wat leuk dat je op de Russia XL tas hebt geklikt. Als je op zoek bent naar een mooie zakentas die er niet uitziet als een standaard zakentas dan is dit de perfecte keuze. Deze mooie leren tas heeft vele mogelijkheden en gemakken. Zo is fijn dat er ook een lange schouderband bij de tas zit, zo kun je de tas, lekker praktisch, over je schouder dragen. Daarbij kun je de korte schouderbanden, die met drukknopen vast zitten, gemakkelijk los halen.

En het leuke van deze tas is ook, vind ik, dat als je ’s avonds je laptop en papieren er uit haalt je de tas zo weer mee kan nemen naar bijvoorbeeld een etentje of verjaardag zonder dat het er uit ziet dat je met je zakentas aan komt zetten.

En houd je van vakjes in je tas, dan hoef je ook niet verder te zoeken. Deze tas heeft vele praktische vakken. Wat vind je van de twee verborgen ritsvakken aan de voor en achterkant van de tas? Ideaal voor je mobiel of portemonnee in op te bergen. En weet je niet wat je met je sleutels moet? In deze tas zit bovenin een heel handig ritsvakje waarin je ze kan opbergen. En ook al doe je de rits niet dicht, de sleutels blijven goed zitten en je hebt ze in een handomdraai te pakken.

Binnen in de tas zit ook nog een vakje voor je mobiel, deze zit aan het begin van de rits zodat je, als de telefoon gaat deze gelijk hebt te pakken.

Verder zit er in deze handige tas een vak voor je laptop van maximaal 13”. Twee grote ritsvakken en 3 ondiepe insteekvakjes, ook zitten er nog twee A5+ vakken, waar, mocht je dat willen, een iPad mini in past. Kortom een zeer complete handige tas met vele mogelijkheden.

En zoals je ziet is de voering licht van kleur. Erg handig want zo kun je makkelijker je spullen terug vinden

Mocht je deze kleur niet aanstaan, ik heb deze tas ook nog in donkergrijs-grijs-blauw, zwart-donkerpaars-donkerrood en in de neutrale kleuren, zwart-donkergrijs-grijs.

Als je op de tas rechtsonder klikt opent zich een nieuw tabblad en kom je in de webshop uit hier vind je meer informatie en kun je de andere kleuren ook bekijken. Ook heb je daar de mogelijkheid om de tas te bestellen.

En mocht je besluiten om via deze link een Russia XL tas te bestellen dan krijg jij van mij de bijpassende portemonnee, indien voorradig (russia portemonnee small) er gratis van mij bij. Je hoeft dan alleen maar bij de bestelling Interactieve video - Russia portemonnee small te vermelden.

Bedankt voor het kijken, je kan nu, als je wilt doorklikken naar de website of linksboven op het pijltje terug klikken om terug te gaan naar de algemene interactieve kunstmarkt video.


France medium

Wat leuk dat je op de France medium tas hebt geklikt. Deze, op het eerste gezicht vrij strakke en basic tas heeft meer mogelijkheden dan je denkt. Zo kun je de kleuren van het flapje van de tas verwisselen. En dat is heel handig want zo kun je de tas bij elke outfit matchen. Standaard zit er een felrood - grijs en paars flapje bij de damestas. Maar mocht je aan de hand van deze interactieve video de tas willen bestellen, dan daarvoor hartelijk dank, dan krijg je van mij er gratis een zwarte en blauwe flap bij zodat je nog meer combinatie mogelijkheden bij de tas hebt.

Als je nog even blijft kijken dan leg ik je later in de video uit hoe je die gratis flapjes bij de tas kan krijgen.

Maar nu eerst nog even wat meer over de France medium tas, deze tas is gemaakt van zeer zacht en soepel rund nappa leer. Het voordeel van dit leer is dat het erg lekker aanvoelt en licht in gewicht is.

De schouderband heb ik zo gemaakt dat je deze gemakkelijk kan verstellen. Zo kun je deze damestas kort over de schouder dragen of lang, schuin over het lichaam. Aan de achterkant van de tas zit nog een ritsvak en binnenin zitten nog 3 ondiepe vakjes en nog een ritsvak.

Ik heb gebruik gemaakt van een licht gekleurde voering in de tas, zodat je makkelijker je spullen kan zien dan in een tas met een donkere voering.

O ja, mocht je het leuk vinden dan kun je de tas helemaal afmaken met een bijpassende portemonnee, de France portemonnee small. Ook hierbij, mocht je deze naar aanleiding van de video bestellen dan krijg je er gratis een zwart en blauw flapje bij.

Bedankt voor het kijken. Mocht je meer over deze damestas willen weten dan kun je hier rechtsonder klikken, je komt dan, in een nieuw tabblad, bij de tas in de webshop terecht, als je terug wilt gaan naar de algemene interactieve video klik dan op het pijltje terug dat linksboven in het scherm staat.

O ja, mocht je van de actie die ik hierboven heb genoemd gebruik willen maken dan wil ik je vragen om tijdens je bestelling van de tas bij opmerkingen “interactieve video - zwart en blauw flapje vermelden.


Finland 2

Wat leuk dat je op de Finland 2 hebt geklikt. Een model dat door zijn eenvoud nog steeds up to date is.

Dit is één van de weinige leren tassen waar een metalen rits in zit. Bij een tas vind ik het altijd erg prettig dat de opening zo groot mogelijk is. Doordat ik hier de rits in de tas langer dan de tas heb gemaakt is de opening dan ook zo groot mogelijk. Zo kun je makkelijker je spullen in de tas en uit de tas doen. De tas is net iets groter dan een A4 zodat de tas geschikt is om A4 mapjes mee te nemen (of een 13” laptop). Kortom een kleine zakentas.

Mocht je willen weten in welke van mijn tassen nog meer een 13” laptop past, klik dan rechtsonder op de tekst 13” laptop tassen” - je komt dan op een speciale pagina terecht waar alle tassen op staan waarin een 13” laptop past.

Maar nu even nog wat meer over de Finland 2 tas, deze tas heeft een lichtgekleurde voering. Voordeel hiervan is dat je je spullen gemakkelijk terug kan vinden in je tas. Daarnaast zit er in deze tas een apart vak voor A4 papieren, twee grote ritsvakken en een vak voor je mobiel. Het vakje voor je mobiel zit aan het begin van de rits, zodat je, als je telefoon gaat, dat je je mobiel zo uit de tas te pakken hebt. Ook zitten er in de tas 3 ondiepe insteek vakken, ideaal om in één van die vakken je sleutels op te bergen, doordat de vakken in de tas niet zo diep zijn heb je je sleutels zo te pakken.

Naast de Finland 2 is er ook een staande tas van dit ontwerp, dat is de Finland 3. Dat is de tas die nu rechtsonder in beeld staat. Als je daar op klikt kom je bij de Finland 3 tas uit, een staand A4+ formaat tas.

Nu heb ik volgens mij het meeste wel verteld over de Finland 2 tas. Bedankt voor het kijken naar dit filmpje, als het goed is staat nu de Finland 2 tas waar ik het net over had weer rechtsonder in beeld.

Bedankt voor het kijken, je kan nu, als je wilt rechtsonder op de Finland 2 tas klikken om naar de tas in de webshop te gaan of je klikt op het pijltje linksboven om terug te gaan naar de algemene video.


Lahti liggend

Wat leuk dat je op de damestas Lahti liggend hebt geklikt. Word jij ook zo vrolijk van die kleuren? Ik wel! Dat lekkere felrode leer met paars leer. Maar mocht je niet zo van deze felle kleuren houden dan heb ik de tas ook in donkergrijs met grijs leer. Je kan nu rechtsonder op het plaatje van de leren grijze tas klikken, dan verlaat je het filmpje en kom je bij meer informatie over die tas uit. Aan het einde van dit filmpje kun je ook nog doorklikken naar deze damestas.

Wat deze damestas zo bijzonder maakt is dat de mooie ronde lijnen in de tas moeiteloos overgaan in de schouderbanden van de tas, zo lijken de lijnen geen begin en geen einde te hebben en passen tas en schouderband perfect bij elkaar.

En wil je de tas ook wel eens dragen met een lange schouderband? Nou dat kan! De korte schouderbanden zijn aan de binnenkant van de tas met stevige drukknopen bevestigd waardoor je ze los van de tas kan halen. Daarna kun je er een lange schouderband aan vastzetten. De lange schouderband wordt standaard met de tas meegeleverd. Zo heb je een handtas en schoudertas in één.

Ik vind dat een tas niet alleen mooi moet zijn aan de buitenkant maar dat de tas ook handig moet zijn aan de binnenkant. Daarom heb ik deze tas gevoerd met een lichtgekleurde voering, ditmaal lekker felrood. De reden hiervoor is dat je door de kleur van de voering makkelijk je spullen weer terug kan vinden.

En om het terug vinden van je spullen nog makkelijker te maken is het ook wel handig dat er vakken in de tas zitten. Zo zit het vakje voor de mobiel binnenin de tas aan het begin van de rits. Wel zo makkelijk dat, als wanneer je telefoon gaat, je deze zo uit je tas kan vissen. Ook zit er een ondiep vakje voor je sleutels in de tas, ook dit is handig als je ’s avonds laat voor je deur staat en je wil snel je sleutels hebben.

De tas is gemaakt van een zacht en soepel rund nappa leer. Het mooie van dit leer is dat het zeer licht in gewicht is en lekker zacht aanvoelt. En wat ook fijn is is dat de tas met een rits sluit wel zo veilig.

Misschien heb je al een paar filmpjes bekeken maar misschien ook nog niet maar ook bij deze tas heb ik een leuke actie. De eerste tien die via deze interactieve video een Lahti tas bij mij in de webshop bestellen krijgen van mij gratis een bijpassende portemonnee. Bij het bestellen zet je in de opmerkingen: interactieve video - gratis portemonneetje en wie weet zit je bij de eerste tien!

Bedankt voor het kijken, je kan nu, als je wilt rechtsonder doorklikken naar de naar de Lahti tassen. Mocht je terug willen naar de algemene video dan klik je linksboven op het pijltje terug.

Bedankt voor het kijken naar deze interactieve kunstmarkt video.